Lencsevégre kapták a Galaxy S6 akkumulátorát

0 2,342

Korábban már beszámoltunk róla, hogy újabb információk érkeztek a Galaxy S6 akkumulátorát illetően. Úgy látszik az adatokat igaznak bizonyultak, hiszen a minap olyan képek szivárogtak ki, amin az említett készülék tartozékát sikerült lencsevégre kapnia vélhetően egy belső dolgozónak. A fotók a Sina Weibo-n, Kína legnépszerűbb mikroblog weboldalán bukkantak fel, melyről egyértelműen leolvasható az akkumulátor kapacitása, illetve annak gazdája is.

A képeken látható adatokból kiderül, hogy az akkumulátor egy 2600 mAh-s energiatároló képességű egység lesz. Nos, ez nem túl biztató eddig, hiszen a jelenlegi, ötödik generációs Galaxy S5 készülékben egy 2800 mAh-s akksi található, amivel durván 7 és fél órás üzemidőt képes produkálni. A legtöbben most biztos attól tartanak, hogy az üdvöske majd kevesebb ideig fogja bírni egy szuflával, igen ám, de itt jön képbe a Exynos 7420-as processzor, mely a hírek szerint sokkal-sokkal energiatakarékosabb lesz, mint az elődök. Reméljük valóban így lesz és némi szoftveres optimalizálással sikerül majd a készenléti időt feltornázni.

További érdekesség, hogy az akkumulátoron egy EB-BG925ABE típusjelzés is felfedezhető, aminek a közepén szerepel a G925. Ez a modellszám (SM-925) bukkant fel korábban a AnTuTu és a GekkBench teszteken, melyek vélhetően a Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge készülékekre utalnak, így szinte biztosra vehetjük már, hogy ezek az egységek a legújabb generációs Galaxy S készülékben landolnak majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá