Bámulatos Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge koncepcióvideó érkezett!

0 3,420

Már csak kilenc nap van hátra, hogy végre a nagyközönség is hivatalosan is megismerje a titokzatos legújabb generációs Galaxy S készülékeket. A specifikációkat már elég jól ismerjük és az üdvöske külsejét is sikerült megismernünk köszönhetően a kiegészítőgyártóknak és a kiszivárgott formaterveknek. Természetesen ennek apropójából számos dizájner gondolta úgy, hogy az eddigi méreteket ismerve létrehoznak pár koncepcióképet. Most egy újabb remekművet csodálhatunk meg méghozzá videó formájában.

A videó Ivo Maric és Jermaine Smi által született meg, akik figyelembe vették az összes eddig ismert kritériumot, hogy megszülethessen a remekmű. A készülék roppant vékony lesz, mintegy 6,9 mm vastag, amihez egy kecsegs formavilág társul. A gyártó végre hanyagolhatja a műanyagot és a hátlap végre üveg lehet majd. Ezenkívül a készülék oldala várhatóan fém lesz akárcsak a Galaxy Alpha esetén.

És hogy milyen újdonságokra számíthatunk majd március eljesén? A hírek szerint a Galaxy S6 mellett egy Galaxy S6 Edge készülék is debütál. A készülékben egy 64 bites Snadpragon 810-es vagy az Exynos 7420 chip kaphat helyet. A készülékek előlapján várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, az Edge variánshoz pedig egy oldalsó, hajlított kijelző is társul majd.

Kapunk még egy 20 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett optikát, illetve fémvázat és üveghátlapot. Ezenkívül még számos újdonság van a Samsung tarsolyában, ami március 1-jén este fél 7-kor kiderül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá