Újabb Galaxy S6 reklámvideóval rukkolt elő a Samsung

0 1,284

Úgy néz ki a Samsung hivatalosan is megkezdte a következő generációs csúcskészülékének, a Galaxy S6-nak a beharangozását, hiszen épp, hogy előző hét szombaton rukkoltak elő az első mozgóképes anyaggal, máris itt a legújabb videójuk. Így 11 nappal a hivatalos bejelentés előtt egyre felfokozottabb hangulatban van már mindenki és szinte napról napra érkeznek az újabb információmorzsák, hol a Samsung, hol pedig a kiegészítőgyártók részéről, akik finoman utalnak az üdvöskére.

Legutóbb a Samsung a Galaxy S6 optikáját helyezte előtérbe, mely a hírek szerint egy 20 megapixeles optikai képstabilizátorral ellátott szenzor lesz majd, most pedig terítéken a sebesség és az üzemidő. A mintegy 21 másodperces videóból természetesen sok újdonságot most sem fogunk megtudni, viszont a történet egy egész napot sűrít be egy Time-lapse videóba, ami alatt elhangzanak a fontos kulcsszavak. Ebből azt szűrhetjük ki, hogy a Galaxy S6 várhatóan egy teljes napot ki fog bírni, így némi javulásra számíthatunk az üzemidő terén – annak ellenére, hogy gyengébb akkumulátor kerülhet bele.


A másik kulcsszó pedig a teljesítményre fókuszál, ami érthető is, hiszen jóval erősebb processzor kerülhet majd az üdvöskébe, mint a jelenlegi készülékekbe. A hírek és tesztek is azt bizonyítják, hogy a Galaxy S6 motorházteteje alatt egy brutális teljesítményű Exynos 7420-as processzor kerülhet, ami nem kizárt, hogy már 14 nm-es gyártástechnológiával készült, ami nagyjából 30-35%-kal energiatakarékosabb, mint a 20 nm-es chipek (így például a Snapdragon 810-es), amellett, hogy 20 százalékkal gyorsabb is lenne a korábbi generációhoz képest.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá