A konkurensekkel pózol a Galaxy S6

0 1,157

Izgalmas év lesz ez a Samsung számára, hiszen jövő hét végén kiderül, hogy az elmúlt időben gőzerővel fejlesztett Samsung Galaxy S6 vajon mennyire fogja megszorongatni a konkurens gyártók készülékeit. Ha minden igaz, akkor a következő generációs csúcskészülékekre nem lesz egy rossz szavunk se.

A motorháztető alatt a jelenleg legerősebb processzor kaphat majd helyet, ami a pikk-pakk lesöpri az eddigi csúcstartókat a ranglistáról, emellett pedig a dél-koreai cég fokozott figyelmet szentelt a optika terén is, ami a hírek szerint 20 megapixeles optikai képstabilizátorral is el lesz látva.

A Samsung már ki is küldte a sajtómeghívókat korábban a nagy leleplezésre, melyre március elsején kerülhet sor. A dolog érdekessége, hogy az egyik legnagyobb rivális, a HTC is aznap készül lerántani a leplet a One család legújabb generációjáról, az M9-ről. Érdekes egy napnak nézünk elébe, az már most biztos.

A Galaxy S6-ról a kiegészítőgyártóknak és a kiszivárgott formaterveknek köszönhetően az elmúlt napokban egyre jobban összeállt a kép a készülék külsejét illetően. Martin Hajek, aki pedig előszeretettel készíti el a legújabb zászlóshajók látványterveit, most sem volt tétlen, és elő is rukkolt saját megoldásával.

A fiatalember csatasorba állította a legjobb okostelefonokat: a HTC One (M9)-et, a Samsung Galaxy S6-ot és végezetül az Apple iPhone 6-ot. Ezek közül csupán a legutolsó készülék érhető el már tavaly év vége óta. A képekből jól látszik, hogy van azért hasonlóság az iPhone 6 és a Galaxy S6 között, viszont azért mégis jól elkülöníthető a két csúcsmodell. Nekünk kifejezetten tetszik ez a dizáj, és Nektek?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá