Nagyon lazára sikerült az Android legújabb reklámvideója

0 669

A Google ismét egy Android Lollipop népszerűsítő videót indított útjára a YouTube-csatornáján. A mozgóképes anyagban főszerepet kap az emberek közötti üdvözlés, a pacsi, az ökölpacsi és a különféle különlegesen koreografált mozgáskombinációk, amikkel teljesen egyedivé teszik a barátok az egymást üdvözlését. Na de mi köze ennek az Android Lollipophoz? Nos, az új rendszer érkezésével a készítők sokkal szélesebb körben próbálták elérhetővé tenni az új szoftvert, amilyen sokszínűek az emberek.

Az Android Lollipop szlogenje a “Be Together, Not The Same“, azaz magyarra fordítva “Legyünk együtt, ne egyformák“. A cég már korábban megkezdte a promóciós videói terjesztését, melyben először egy Android robotra hasonlító emberek különböző helyzetben nevettetik meg a nézőket. A Google szerint jó dolgok csak akkor történnek, ha mindenki meg van hívva, utalva ezzel az Android-felhasználók sokszínűségére. Most azonban a korábbiaknál sokkal édesebb reklámvideókkal rukkoltak elő, mellyel minden bizonnyal mosolyt csalnak az emberek arcára majd.

Ahogy a Google I/O konferencián már bemutatásra került, a Lollipop a legnagyobb Android frissítés, mely több mint 5000 új API-t hoz a fejlesztőknek. A Lollipop úgy lett fejlesztve, hogy a lehető legtöbb eszközre optimalizálva legyen. Az ökoszisztéma még jobban fejlődött: ha az egyik készülékeden befejezed a munkádat, akkor a másik készüléken ott folytathatod, ahol abbahagytad. A képernyőméret ezentúl nem okoz majd gondot, hiszen ugyanaz az ismerős felület vár majd a másik kijelzőn is. A Material Designnak köszönhetően az új elemek jobban, letisztultabban néznek ki a kijelzőn mint eddig bármi más.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá