Elkészült a Samsung Z1 első televíziós reklámvideója

0 874

A Samsung pont egy hónapja dobta piacra az első Tizen operációs rendszerrel érkező okostelefonját, a Samsung Z1-et, mely első körben Indiában került forgalomba. Ennek apropójából el is készült az első televíziós reklám, amit a bangladesi csatornán láthatják a városban élők. A készülék egy remek alternatívát nyújt azoknak, akik szeretnének megismerkedni az okostelefon nyújtotta előnyökkel, hiszen relatíve elég olcsón juthatnak hozzá, és tudását tekintve szinte mindenki igényét kielégíti.

A Samsung Z1 egy 4 hüvelykes WVGA (800 x 480 pixel) felbontású PLS TFT kijelzővel rendelkezik, a készülékház alatt pedig egy 1,2 Ghz-es órajelű kétmagos processzor tevékenykedik, melyhez 768 MB rendszermemória társul. Háttértárból alapértelmezetten 4 GB-ot kapott, azonban microSD kártyával ez az érték természetesen tovább bővíthető maximum 64 GB-tal. A Tizen 2.3-as verziószámú operációs rendszerrel érkező készülék hátlapján egy 3,1 megapixeles optika csücsül, míg előlapi kamerája csupán 0,3 megapixeles (VGA).

A Samsung a készülék mellé egyébként számos nagyszerű ingyenes szolgáltatást is kínál, ami tovább fokozza a felhasználói élményt. Ilyen például, hogy ingyenes hozzáférést biztosítanak a Club Samsung tartalmába, mely több mint 270 ezer dal és film, illetve több mint 80 élő televíziós adást kínál. Emellett az Aircel fél évig például havi 500 megabájt ingyenes mobilinternetet is ad a vásárlóknak, így a helyi lakosoknak ez egy elég jó választás lehet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá