Támadnak a Microsoft applikációk a Galaxy S6-ban

0 1,164

A Samsung szokásához híven előszeretettel látja el a készülékeit előre feltelepített alkalmazásokkal, így a vásárlók miután kiveszik a dobozból a készüléket, számos hasznos alkalmazással találkozhatnak rögtön a bekapcsolást követően. A dolog hátránya eddig az volt, hogy ezek az alkalmazások egy jelentős szeletet foglaltak el a készülék háttértárából és a legtöbbjét az ember egynél többször el se indította, így sok esetben csupán feleslegesen csücsül a készülék menüjében.

A legújabb hírek szerint viszont a Galaxy S6-nál a dél-koreai cég változtat az eddigi trenden, és immár kevesebben ilyen alkalmazással találkozhatunk majd. Névtelen forrásokra hivatkozva a SamMobile arról számolt be a napokban, hogy a következő generációs Galaxy S készüléken az S Voice, az S Health, az S Note és a Scrapbook sem lesz már előretelepítve. Így tehát a felhasználók döntésére lesz hagyva, hogy ezeket később letöltik-e majd a Samsung GALAXY Apps elektronikus piactéréről. Ha tippelni szeretnénk, akkor lehetséges, hogy egy színes tájékoztatót is betesznek majd a csomagba, amin ezekről az alkalmazásokról kapunk egy rövid ismertetőt.

Aki azt hitte, hogy ezzel a Samsung el is intézte az egészet, az rosszul gondolja, hiszen a további érdekesség még csak most jön! Legutóbb arról számoltunk be, hogy a Samsung és a Microsoft között született egy megállapodás, aminek a részleteit ezidáig nem tudtunk, mivel nem a bíróságon keresztül történt. A hírek szerint a Galaxy S6-on számos Microsoft alkalmazás lesz majd előretelepítve, mint például a OneNote, a OneDrive, az Office Mobile (amihez egy 1 éves Office 365 előfizetés is társul) és persze a Skype. Valószínűleg ez volt az egyik kikötést a két cég közötti megállapodásban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá