A Samsung Galaxy Note II is megkapja az Android Lollipopot

1 1,176

A Samsung kínálatában lévő okostelefon közül csupán néhány eszköz kapja meg az Android legújabb, 5-ös verziószámú szoftverfrissítését, viszont a legújabb hírek szerint a Galaxy Note II készüléktulajdonos is örülhetnek most, hiszen számukra is letölthető lesz az újdonság. A dolog érdekessége, hogy a Galaxy Note II-t a Samsung 2012 végén mutatta be, így láthatjuk, hogy nem egy mai készülékről van szó, viszont a benne lévő hardverek még így is tökéletes lehet az Android Lollipopnak.

A második generációs Galaxy Note készülék kétségkívül még most is egy remek készülék, hiszen a motorháztető alatt egy négymagos Exynos chip duruzsol, melyhez 2 GB RAM társul, tehát láthatjuk, hogy az Android Lollipop, ami kevesebb RAM-mal is megelégszik, köszönhetően a rendszer kíváló memóriakezelésének, is elfut még a Galaxy Note II-n. Akik ilyen telefonnal rendelkeznek, azok bizonyára most nagyon örülnek a hírnek, hiszen így ők is minden újdonságot megkapnak, ami a friss rendszerrel érkezik.

Jó látni azért, hogy mind a Samsung, mind a Google azon van, hogy minél szélesebb körben legyenek elérhetőek a legújabb frissítések, így a régebbi készüléktulajdonosok sem maradnak ki a jóból, hiszen az új rendszerrel számos új funkció is érkezik. Így a 2 évnél idősebb készülékek egy alapos vérfrissítést kapnak, aminek természetesen mi nagyon is örülünk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá