BRÉKING: Íme az első Galaxy S6 reklámvideó!

0 1,097

A Samsung úgy tűnik már most fellövi az első rakétákat az izgalom fokozása érdekében, hiszen két hét múlva vasárnap (március 1-jén) az eddigi információk szerint végre leleplezni a következő generációs Galaxy S készülékét, a Galaxy S6-ot. A dél-koreai cég ennek érdekében pedig már most aktívan tevékenykedik a Twitter-csatornáján és a rajongók számára egy beharangozó videóval rukkolt elő.

A mintegy 17 másodperces mozgóképes anyagból természetesen nem fedik még fel az üdvöskét, viszont néhány mondattal utalnak a készülék kamerájára. Az elmúlt időben a mobilos fotózás kiemelt szerepet kapott az emberek életében, így érhető, hogy a Samsung is erre próbál koncentrálni. A pletykák szerint a jövevényben egy 20 megapixeles szenzor kerülhet, ami optikai képstabilizátorral is el lesz látva, így sokkal jobb képeket csinálhatunk majd rosszabb fényviszonyok között és a videórögzítés során is nagy hasznát vesszük majd.

 

De vajon miért helyezik a középpontba pont a kamerát? Nos, a spekulálások szerint az új lencse, amellett, hogy ilyen nagy felbontású érzékelőt kaphat számos hasznos funkcióval is kecsegtet majd. Ezt persze szoftveres fronton kell majd keresni, ugyanis a hírek szerint a Galaxy S6 egy “intelligens” optikával büszkélkedhet majd. Ezalatt természetesen azt lehet érteni, hogy a fényviszonyokat figyelembe véve megpróbálja a legjobb beállításokat bekonfigurálni, hogy a lehető legjobb képeket csinálhassuk.

Ezenkívül egy Pro üzemmódot is elérhetővé tesznek majd a felhasználóknak, ahol a fotózás szerelmeseinek lesz lehetőségük teljesen egyedi finomhangolásokat végrehajtani, kezdve a manuális fókuszon át a különböző rekeszértékek és záridők megadásáig. Hamarosan mindenre fény derül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá