Láthatáron a Samsung Galaxy Grand 3

0 744

Úgy néz ki a Samsung készen áll arra, hogy bemutassa a Galaxy Grand-széria legújabb tagját, mely várhatóan Galaxy Grand 3 néven debütálhat. A Galaxy Grand 2 nagyjából 1 éve került forgalomba, így esedékes a modellfrissítés, melyről egy minap kikerült beharangozó kép is árulkodik. A hazánkban kevésbé népszerű készülék egyébként a Samsung egyik legtöbbet eladott okostelefonja volt 2014 első felében, így várhatóan a következő generációs készülék iránti érdeklődés is hasonló lehet majd, amennyiben a készülék képes lesz felvenni a versenyt a konkurensekkel.

Az eddigi információk szerint a Samsung Galaxy Grand 3 egy 5,25 hüvelykes HD felbontású kijelzővel érkezik – akárcsak elődje. A motorháztető alatt egy 64-bites architektúrájú négymagos Snapdragon 410-es 1,2 Ghz-es órajelű processzor operál majd 1,5 GB RAM társaságában. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülékben található Adreno 306-os grafikus egység biztosítja az akadásmentes játékok futtatását. A phablet 16 GB háttértárat kapott, melyből 4 GB az Android fájljait tartalmazza, így nagyjából 12 GB áll majd a felhasználók rendelkezésére, ám microSD kártyával ez az érték további maximális 128 GB-tal növelhető.

A középkategóriás phablet hátoldalán a hírek szerint egy 13 megapixeles optikai kaphat helyet, míg elől pedig egy 5 megapixeles lencse. Mind a két kamerával lehetőségünk lesz Full HD felbontású videók rögzítésére. Egyelőre nincs bővebb információ, hogy a SM-G7200-as típusjelzésű készülék milyen áron és mikor kerül majd forgalomba, ám egyesek már az elkövetkezendő hetekre jósolják az érkezését.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá