Kiderült a dátum: ekkortól vásárolhatjuk meg a Galaxy S6-ot

0 1,420

Szinte minden nap érkezik egy-egy információmorzsa a következő generációs Galaxy S-szériából, mely az eddigi információk alapján március 1-jén kerülhet bemutatásra a barcelonai MWC (Mobile World Congress) előtt egy nappal. A rajongók nagyon bíznak, hogy a Samsung idén egy korszakalkotó készüléket dob majd piacra, legalábbis a Project Zero kódnév alatt fejlesztett készülék a fantáziákat egy ideje eléggé foglalkoztatja. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy a Galaxy Alpha és a Galaxy A-szériás készülékekhez hasonlóan ez a modell is fém- vagy alumínium vázat kap majd, illetve sokan az üveg hátlapban is nagyon reménykednek.

A napokban egy olyan kép került fel az internetre, mely kifejezetten a Samsung dolgozóknak szól és arra kérik őket, hogy lehetőleg március 22-től egészen március 30-ig ne vegyenek ki szabadságot. Ez már elég indok lehet arra, hogy várhatóan azért kéri erre a dél-koreai óriás az alkalmazottakat, mert minden bizonnyal egy komolyabb vásárlási hullámra lehet majd számítani ezen időszak alatt, amit a már korábban említett Galaxy S6 debütálása okozhat majd.

A levélben egy másik érdekesség is felbukkan, mégpedig egy másik dátum. A Samsung a március 22-ei starton felül egy április 19. és 27. közötti időszakra is tilalmat rendelt el, aminek értelmében, aki szabadságot szeretne kivenni, a kérés automatikusan visszautasításra kerül majd. Ha tippelni szeretnénk, akkor ez a második intervallumban pedig várhatóan a Galaxy S6 Edge készülék kerülhet forgalomba. A cégeknél már jól bevett szokás ez a fajta kérés már évek óta, így szinte már biztosra vehetjük ezeket a dátumokat. Viszont hogy ezek mely régiókat érinti az egyelőre még kérdéses, viszont hamarosan mindenre fény derül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá