Elképesztő ívelt monitorokkal támad a Samsung

0 2,147

Monacóban leplezte le a múlt héten a Samsung legújabb monitorait. A Samsung legújabb hajlított képernyőjű monitorainak megjelenésével a hajlított képernyő-technológia az otthon és az iroda központi elemévé lép elő. A szem természetes görbületének megfelelően hajlított képernyővel ellátott új monitorok használata kellemes élményt nyújt. A hajlított képernyőjű monitorok között találjuk a zászlóshajónak számító 34-hüvelykes, ultraszéles, 21:9-es képarányú SE790C-t, valamint a 27-hüvelykes SD590C-t és a 27-hüvelykes SE510C-t.

A díjnyertes SE790C optimális görbülettel, Ultra Wide Quad HD felbontással és kiváló kontrasztaránnyal érkezik. Azáltal, hogy az új fejlesztéseket a monitor munkahatékonyság-növelő és szórakoztató funkcióival ötvözték, a sík képernyős vagy a többi hajlított képernyőjű monitorhoz képest észrevehetően eltérő vizuális élményt nyújt. A TÜV Rheinland, a műszaki szolgáltatások vezető vállalata egy szigorú kiértékelési és hitelesítési folyamatot követően nemrég tüntette ki díjával az SE790C monitort annak szemet kímélő tulajdonságaiért. A hitelesítési folyamat a monitor színhűségét és egységességét, a széles betekintési szöget és a vibrálásmentes működést emelte ki.

Az igényes dizájnnal és a T-alakú talppal kiegészítve az SD590C és az SE510C hajlított képernyőjű monitorok is rendelkeznek a gazdag multimédiás tartalmak zökkenőmentes befogadásához tervezett modern szemkímélő üzemmóddal.

A Samsung első professzionális UHD monitora, a 31,5-hüvelykes UD970 által nyújtott vizuális élmény elősegíti a kreativitást és hatékonyságot. Az UD970 készülék 99,5 százalékban képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret, míg kettős szín üzemmódja rendkívül pontos színmegjelenítést biztosít. A legnagyobb pontossággal végrehajtott gyári beállítások, a professzionális kialakítás és a problémamentes, személyre szabható képernyőbeállítások tökéletes vizuális élményt nyújtanak.

A vállalati ügyfelek számára a Samsung bemutatta az SD850-es üzleti monitorát. A 27- és 32-hüvelykes méretben kapható, Wide Quad HD felbontású SD850-et olyan szakemberek számára tervezték, akik hatékonyabb munkavégzésre törekednek.

A Samsung bemutatta az SE360-as és SE390-es szembarát, ívelt monitorait is. Mindkét típus 23,6 és 27 hüvelykes változatban lesz kapható, vékony kerettel, T-alakú talppal és Touch of Color technológiával. Az SE360 és az SE390 ragyogó képminőséget és 178 fokos betekintési szöget nyújtanak, valamint lágy, kék fénnyel működő szemkímélő üzemmóddal, vibrálásmentes technológiával és Eco-Saving Plus funkcióval vannak felszerelve. A most megjelent Samsung SD850 már nálunk van teszten, hamarosan olvashattok róla kritikát itt az SWorld-ön!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá