Végre a Galaxy Note 4-re is megérkezett az Android Lollipop

0 1,176

Az Android legújabb verzióját, az Android Lollipopot már az egész világ várja, hogy végre-valahára a megérkezzen a hőn szeretett csúcskészülékére. A frissítés elterjedése, hát lássuk be, kicsit nehézkesen indult be és még most is vannak olyan készüléktulajdonosok, akik tűkön ülve várták már, hogy végre lecserélhessék a jelenlegi KitKat mobil operációs rendszert a vérfrissített változatra, mely amellett, hogy számos újdonsággal is kecsegtet, még teljesítménybeli javulást is hoz az eszközökre.

A legtöbben persze azt gondolták, hogy első körben a legújabb zászlóshajókra lesz majd elérhető a frissítés és szépen sorban érkezhet majd meg a korábbi generációs eszközökre is, ám a helyzet pont az ellentéte volt: kezdetben a Galaxy S4 készülékre jelent meg (előszőr a Google Play Edition-re, majd a rendes változatra), majd őt követte a Galaxy S5. A jó hír pedig, hogy az újdonsült Galaxy Note 4 tulajdonosok is fellélegezhetnek, hiszen immár az ő készülékükre is tölthető a frissítés.

Az öröm persze még korai, hiszen úgy néz ki, hogy az Android Lollipop újdonságait egyelőre még csak a lengyel készüléktulajdonosok élvezhetik ki, hiszen a Samsung ebben az országban tette elérhetővé a szoftvert a Galaxy Note 4 készülékekre. A lengyel felhasználók így OTA frissítésen keresztül (tehát vezeték nélkül, a telefonról indítva a frissítést) telepíthetik fel a legújabb rendszert. Hogy a többi régióba mikor érkezik meg, arról egyelőre nincsenek információk, így lehet, hogy még hetek választanak el attól, hogy hazánkban is élvezhessük a megújult TouchWiz felületet a Galaxy Note 4 okostelefonunkon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá