Érkezik a Galaxy K Zoom legújabb változata

0 1,138

A mobilos fényképezés egészen új értelmet nyert, mikor a Samsung bemutatta a Galaxy K Zoom nevű hibridjét, mely egy olyan különleges kialakítású okostelefont takart, amit a legmodernebb visszahúzódó lencsetechnológiával szereltek fel. A mobil-fényképezőgép többek között olyan tulajdonságokkal büszkélkedhetett, mint például a 20,7 megapixeles BSI CMOS szenzor, mely 10x-es optikai zoomot biztosít és a 4,8 hüvelykes HD Super AMOLED kijelző, mely biztosítja az élethű, éles fotók elkészítését még gyenge fényviszonyok között is.

Ennek köszönhetően ezek a készülékek képesek voltak kiváltani a kompakt fényképezők tulajdonságát, így a fotózni vágyó felhasználóknak elég volt csupán a Galaxy K Zoomot magukkal vinniük egy kirándulás vagy nyaralás alkalmából, hiszen az élmények megörökítésére már egy elég komoly optika állt a rendelkezésükre. A dél-koreai cég pedig számos hasznos applikációval is ellátta a készüléket, hogy a fotózás szerelmesei ne érezzenek hiányt semmiben.

A legújabb hírek szerint pedig a Samsung már tervbe is vette a következő generációs készülék megalkotását, melyről egy szabadalom is árulkodik. Ebből megtudhatjuk, hogy a készülék kialakításán egy kicsit dolgoztak a mérnökök, ugyanis a hátlapon eddig helyet kapó Xenon vakunak hűlt helye. Nem kell persze rögtön megijednünk, hiszen ha minden igaz egy csupán az optika körgyűrűjébe vándorol majd át.

További érdekesség még, hogy a készülék tetején egy kör alakú nyílást is fel lehet fedezni, ami egyesek szerint egy stylus tárolására szolgál majd, ami eddig csupán a Galaxy Note család kiváltsága volt, illetve a Galaxy Tab Active-é. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövő készülékei nem kaphatnának ilyen tollat, hiszen korábban beszámoltunk már róla, hogy a Galaxy Tab A-szériás táblagépek közül is egyes modellekhez alaptartozékként szolgálhat majd egy ilyen kiegészítő.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá