Újabb képeken bukkant fel a Galaxy S6

0 1,216

Ha minden igaz, két hét múlva, március elsején mutathatja be a Samsung a legújabb üdvöskéjét, a Galaxy S6-ot, amin az elmúlt időben minden erejét bevonva ügyködött. Az már szinte hagyománnyá vált, hogy a kiegészítőgyártók még idő előtt próbálják félig-meddig leleplezni a még be nem mutatott csúcskészülékeket. Legutóbb Dél-Korea egyik legnagyobbja, a Spigen küldte fel a rakétákat, most pedig újabb cég csatlakozott hozzájuk, amin újra felbukkant a titokzatos készülék.

A kiegészítőgyártók természetesen a legfrissebb készülékekről még a debütálást megelőzően megkapják a fizikai paramétereket, hogy legyen elég idejük megtervezni és legyártani az új készülékekhez a tokokat és egyéb kiegészítőket, így a vásárlóknak lehetőségük nyílik már a premier után nem sokkal vásárolni valamilyen terméket, amibe rögtön be is helyezhetik a készüléket. A józan ember természetesen azt gondolná, hogy ezeket majd azután mutatják be, miután már maga a készülék is hivatalosan bemutatásra kerül, ám úgy látszik az egyre növekvő népszerűséget kihasználva már most felhívják magukra a figyelmet.

Az eddigi információk elég sok újdonságra számíthatnak majd a rajongók. Egyrészt a hátlapon egy brutális felbontású 20 megapixeles szenzor kaphat helyet, mely optikai képstabilizátorral is el lesz látva, így még a rosszabb fényviszonyok mellett is sokkal jobb képeket lőhetünk, mint korábban, de persze a videórögzítés során is nagy hasznát vesszük majd.

A LED és a pulzusmérő azonban immár a hátlap jobb oldalán foglal majd helyett, ami vélhetően csupán a megkülönböztetés végett került át. Ha minden igaz az ujjlenyomat-olvasó szenzor is már érintésalapú lesz – akárcsak az iPhone készülékeknél – illetve a mobilfizetés is beköszönthet majd. Mi már tűkön ülve várjuk a leleplezést, ami március 1-jén várható Barcelonában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá