Újabb Guiness-rekord született: brutális mennyiségű szelfit készítettek a Galaxy A-szériás készülékekkel

1 1,079

A Samsung nemrégiben úgy határozott, hogy ideje egy Guiness-rekordot felállítani, vagy legalábbis megpróbálni megdönteni az előző csúcsot. A cél nem volt más, mint egy nap alatt (24 óra alatt) a lehető legtöbb szelfit elkészíteni, amihez a cég Galaxy A3 és Galaxy A5 csúcskészülékeit használhatták a lelkes versenyzők. Az esemény helyszínének Dél-Afrikát választották, azon belül is Fokváros és Johannesburg városát, miután hivatalosan is forgalomba kerültek a Galaxy A-szériás készülékek.

A versenyhez szinte bárki csatlakozhatott, hogy közösen megdöntsék a korábbi rekordot és egy új eredményt állítsanak fel. A próbálkozás sikeresen zárult: 24 óra alatt mintegy 12803 darab szelfit sikerült lencsevégre kapni a Samsung Galaxy A-szériás készülékekkel, ami durván 3 ezerrel több fotó, mint a legutóbbi csúcs. A kísérlet alatt a Samsung száz darab Galaxy A3 és A5 okostelefont adott át az embereknek, akiknek csupán annyi feladatot volt, hogy minél több képet csináljanak az 5 megapixeles előlapi kamerával.

A versenyben egyúttal a dél-koreai cég a legújabb Galaxy A-szériás készülékek előlapi kamerájára is szerette volna felhívni a hangsúlyt, hiszen a cég elsősorban “szelfitelefonoknak” hirdeti őket. A Galaxy A3 és az A5 motorháztetője alatt egyébként egy négymagos Snapdragon 410-es processzor foglal helyet. A Galaxy A3 mindössze 6,9 mm vékony, míg a középső testvér, a Galaxy A5 csupán 6,7 mm. Mind a két Androidos készülék szélesebb látószögű optikával van ellátva, így még nagyobb teret lefedő önarcképeket készíthetünk vele.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Ha már selfie telefon, akkor Nokia 735! Egy napon se említhető egy android szappantartóval. Think mcFly! Think!

Szólj hozzá