Ismét megmutatkozott a Galaxy S6 és a Galaxy S Edge

0 1,630

Már kevesebb mint egy hónap van hátra március 1-ig, amikor is a Samsung várhatóan leránthatja a leplet a legújabb generációs csúcskészülékeiről, a Galaxy S6, illetve a Galaxy S Edge mobilkészülékről. A minap azonban újabb képek kerültek napvilágra, mely a titokzatos készülékeket próbálja leleplezni!

A kiegészítőgyártók úgy látszik nem restek felfedni legújabb modelljeiket még azelőtt, mielőtt a csúcskészülékek hivatalosan bemutatásra kerülne. A legújabb akció egyenesen a dél-koreai Verus cégtől származik, akik prémium minőségű tokokat árulnak, így a közelgő Galaxy S6-os modellekre is számos kiegészítővel készülnek.

A fotókból kiderül, hogy míg a Galaxy Alphánál a vaku és a pulzusmérő szenzorok a készülék bal oldalára kerültek, addig a Galaxy S6-nál ezek az egységek immár a jobb oldalra fognak kerülni, a jobb megkülönböztetés végett. A Galaxy S6 mellett a titokzatos Galaxy S Edge készüléket is megfigyelhetjük és az sincs kizárva, hogy ennél a modellnél mind a két oldalra kerülhet egy kiegészítő kijelző.

A Galaxy S6 és S6 Edge készülékben ezenkívül egy 64 bites Exynos 7420 chip kaphat helyet. A készülékek előlapján várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, az Edge variánshoz pedig egy oldalsó, hajlított kijelző is társul majd. A hátlapon egy 20 megapixeles optika, míg elől egy 5 megapixeles lencse kerül. A hírek szerint a üdvöskékről március 1-jén hullhat le a lepel a barcelonai MWC kiállítás keretében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá