Ilyen újdonsággal kecsegtet a Galaxy Tab A és a Galaxy Tab A Plus

0 1,307

A Samsung a jelenlegi táblagépek frissítése mellett számos olyan új készülékeken is dolgozik, melyek egy vadonatúj családként indulnak majd útnak az idei évben. A legújabb információk szerint pedig láthatáron két új táblagép, a Galaxy Tab A, illetve a Galaxy Tab A Plus. A készülékek a középkategória kínálatát kívánják majd bővíteni és a hírek szerint ezekhez a modellekhez is alaptartozékként szolgál majd egy S-Pen, annak ellenére, hogy nem a Note család tagjait képviselik. Igaz, a Galaxy Tab Active is rendelkezik egy hasonló stylusszal, melyet a cég C-Pen-nek nevezett el.

A Sam Mobile információi szerint a Galaxy Tab A és a Galaxy Tab A Plus készülékek 8, illetve 9,7 hüvelykes és 1024 x 768 pixel felbontású kijelzővel érkeznek majd, melyek már 4:3-as képarányúak lesznek. A legérdekesebb azonban az, hogy a Galaxy Tab A Plus készülékek lehetnek az első olyan Samsung modellek, akik nem a Note család tagját képviselik, viszont ennek ellenére ők is rendelkeznek majd S-Pennel.

A 8 hüvelykes Galaxy Tab A és Tab A Plus táblagépek motorháztetője alatt egy négymagos 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor kaphat helyet. A hátlapon egy 5 megapixeles szenzor, míg az előlapon egy 2 megapixeles lencse csücsül majd. Míg a Galaxy Tab A 1,5 GB rendszermemóriával lesz felvértezve, addig a Galaxy Tab A Plus készülékek már 2 GB RAM-mal. A 8 hüvelykes Galaxy Tab A és Tab A Plus belsejében egy 4000 mAh-s, a 9,7 hüvelykes modellekben pedig egy 6000 mAh-s akkumulátor biztosítja az áramforrást.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá