Hihetetlen hasonlóság lesz a Galaxy S6 és az iPhone 6 között

0 1,561

A napokban újabb képek érkeztek a Galaxy S6 állítólagos készülékházáról, melyet a francia Nowhereelse weboldal szivárogtatott ki. A képek egyenesen sokkolták az olvasókat. Alapos elemzés után egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a készülékház elég nagy hasonlóságot mutat (konkrétan ugyanúgy néz ki) a tavalyi év végén debütál legújabb generációs iPhone 6 készülékekkel, azzal a különbséggel, hogy a kamera és a LED villanónak kialakított nyílások megegyeznek a korábbi pletykákkal. Csupán rossz tréfa lenne az egész, vagy a másológépezet ismét beindult?

A kiszivárgott képeken nem kizárt, hogy a várhatóan március elsején debütáló Galaxy S6 készülékházát láthatjuk, hiszen az unibody kialakítás, a fémváz és a más helyre került pulzusmérő szenzor és a vaku stimmelnek. A ház vastagsága a hírek szerint 7,2 mm és a szélek lekerekített dizájnt kapnak – akárcsak az iPhone 6 esetén. A készülék tetején helyet kap egy nyílás a másodlagos mikrofonnak, illetve az Infra érzékelőnek, míg alul a microUSB, a fülhallgató bemenet, a hangszóró és a mikrofonnak a helyét láthatjuk.

Galaxy S6 case

Az eddigi hírek szerint a Galaxy S6 mellett egy Galaxy S Edge készülék is debütálhat márciusban. A kijelző várhatóan egy 5,1 hüvelykes Super AMOLED panel lehet, míg a motorháztető alatt helyet kaphat egy Exynos 7420 processzor. A hátoldalon egy 20 megapixeles optika biztosítja majd a tűéles felvételeket, míg elől egy 5 megapixeles lencse készíti majd a legjobb szelfiket. Az árakat illetően várhatóan 749 eurótól indul majd a 32 GB-os tárhellyel rendelkező variáns, de a 128 GB-os Galaxy S Edge variáns már átlépi az 1000 eurós lélektani határt. Hogy a hardverek valóban ebben a készülékházban kapnak-e majd helyet, az március elsején kiderül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá