Viszik, mint a cukrot a Galaxy Note Edge készüléket

0 923

Tavaly szeptemberben a Samsung két phablet készülékkel rukkolt elő: a következő generációs Galaxy Note 4 készülék mellett egy oldalsó, hajlított kijelzővel felvértezett variáns is bemutatkozott. A két készülék között csupán a kijelző említhető meg különbségnek, azonban tény, hogy ez a panel rengeteg funkcionalitással kecsegtet a felhasználóknak. A Galaxy Note család történelmében ez az első készülék, melynek az oldalán egy kiegészítő megjelenítő is helyet kapott, így az eladási számok megjósolása is nehéz volt.

A dolog érdekessége, hogy a dél-koreai cég a Galaxy Note Edge készüléket egyrészt csupán fokozatosan tette elérhetővé az egyes régiókban, tehát Japán és Dél-Korea után elég sokat kellett várni, mire a többi országba is megérkezett, másrészt pedig csupán limitált számban szállították ki a csúcskészülékeket, ezáltal a raktárkészlet is relatíve szűkös volt az egyes forgalmazóknál. Most viszont megérkeztek az első számok, melyből kiderül, hogy mennyire is volt kelendő a kütyü.

A legújabb beszámolók alapján a Galaxy Note Edge a debütálása óta nagyjából 630 ezer példányban kelt el. Összehasonlításképp a Galaxy Note 4 készülékekből körülbelül 4,5 milliót sikerült eladni az első hónapban. A Samsung részéről ez a készülék csupán egy tesztkészülék volt, hogy felmérjék az emberek érdeklődését, de úgy látszik az eladási számok jól teljesítettek, hiszen hamarosan bemutatásra kerülhet a következő variáns, a Galaxy S Edge, ami a Galaxy S6 készülékkel együtt mutatkozhat be március 1-jén, a Galaxy Unpacked 2015 show keretében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá