Zseniális kreatív reklám érkezett a Samsungtól

0 1,207

A Samsung mindig is élen járt a kreatív reklámok gyártásában. Legutóbb például a kreatív csapat egy kislány álmába invitálták a nézőket, aki kedvenc háziállatával egy fergeteges kalandba keveredik. A dolog érdekessége, hogy a készítők ezt nem egy nézőpontból vetítik végig a nézőknek, hanem mintegy 74 Samsung készülék segítségével! A reklámvideótól már akkor el voltunk ájulva, most viszont egy olyan alkotás érkezett, ami szintén nagyon jópofára sikeredett.

A dél-koreai cég ebben az évben a kreatív csapatnak kiadta, hogy idén egy olyan videót hozzanak össze, mely amellett, hogy pillanatok alatt belopja magát az ember szívébe, még fantasztikusan felépített és egyáltalán nem hétköznapi mondható legyen. Nos, a legújabb produkciójukban a Heaven hírügynökség segítségét kérték, akiknek a Galaxy Note család varázspálcájáról, az S-Pen-ről kellett egy kreatív mozgóképes anyaggal előrukkolni.

A Galaxy Note készülékek gyári tartozékaként szolgáló S-Pen igazi multifunkciós eszközként áll rendelkezésre a felhasználóknak. A “Creativity at Work” videóban próbáltak minden funkciót belezsúfolni a készítők, akik roppant leleményes módon szemléltetik ezt a nézőknek. A kézírástól kezdve a különböző kijelölő funkciókon át szinte minden felbukkan. Zseniális lett tényleg, tengermély gratulációnkat küldjük a készítőknek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá