Többféle processzorral kerül piacra a Galaxy J1

0 860

Épp, hogy nemrégiben érkezett meg a Galaxy J-széria első üdvöskéje, a Galaxy J1, máris újabb információk kerültek napvilágra a készülék belsejét illetően. A hírek szerint a Galaxy J1 több különböző processzorral kerülhet majd a boltok polcaira, melynél jelentős szerepet játszhat majd, hogy melyik régióban kerül forgalomba.

Az SM-J100F típusjelzésű modell motorháztetője alatt egy Marvel Armada Mobile PXA1908 chip kaphat helyet, mely egy négymagos és 64 bites Cortex-A53-as processzort takar, és a készülék egy SIM-kártya befogadására lesz képes, a hálózatokat tekintve pedig támogatni fogja a 2G, 3G, illetve az LTE hálózatokat.

A második modell, mely a SM-J100FN típusjelzést viseli, ugyanazokkal a tulajdonságokkal büszkélkedhet, mind a SM-J100F készülék, azzal a különbséggel, hogy ebbe a variáns már két SIM-kártyát is lehetőségünk lesz behelyezni. Létezik egy harmadik modell is, ami Malajziában debütált és amiben csupán egy 1.2GHz-es órajelű kétmagos egység kapott helyett.

A Galaxy J1 modelleken ezenkívül egy 4,3 hüvelykes WVGA felbontású kijelző terpeszkedik. A korábbi hírekkel ellentétben a készüléknek 1 GB helyett csupán 512 MB rendszermemóriából kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 4 GB-ot kapott, amit természetesen microSD kártya segítségével tovább bővíthető. A Galaxy J1 hátlapján egy 5 megapixeles optika, míg elől egy 2 megapixeles felbontású lencse található.

Egyes hírek szerint pedig egy SM-J700F típusjelzésű készülék is a láthatáron van, ami Galaxy J7 néven kerülhet forgalomba majd. A család legerősebb tagjáról egyelőre még kevés információ szivárgott ki, viszont a nyolcmagos processzor és a nagyobb kijelző már most borítékolható, illetve várhatóan már az Android Lollipoppal kerül majd a boltok polcaira.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá