Hihetetlen dupla ívelt kijelzős készülékkel rukkolhat elő a Samsung

0 4,395

Eddig csupán pletyka szinten élt az az elképzelés, miszerint a következő generációs Galaxy S6 készülék mellett egy oldalsó, ívelt kijelzővel felvértezett modellel is előrukkolhat a dél-koreai vállalat, akárcsak a Galaxy Note Edge esetén. A minap azonban előkerült egy olyan szabadalom, amin egy olyan okostelefon paramétereit figyelhetjük meg, ami mind a két oldalán egy ilyen oldasó panellel érkezhet. Ezzel végre egy kis reménysugár is érkezett, hogy a Samsung is elgondolkozott egy ilyen készülék megvalósításában.

Legutóbb a holland Vodafone weboldalán bukkantak a szemfüles felhasználók egy érdekes kódsorra, amin egy Galaxy S Edge készülék neve látható, ami vélhetően már egy hasonló variáns lehet, mint az alábbi képen látható készülék. A kérdés már csak az, hogy vajon 1 vagy tényleg 2 ívelt kijelzővel ruházza fel a dél-koreai vállalat. Funkcionalitását tekintve pedig érdekes lehet, ha mind a két oldalra egy ilyen panel kerülne, hiszen könnyen hozzáérhet az ujjunk véletlenül, illetve az is jó kérdés, hogy milyen funkciókat társítanának ide.

A Galaxy S Edge várhatóan egy 64 bites Exynos 7420 chippel debütálhat, melyről épp a napokban derült ki, hogy brutális teljesítményre lesz képes. A készülékek előlapján várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, melyhez egy 160 pixel szélességű hajlított kijelző is társul majd. A hírek szerint a üdvöskékről március 1-jén hullhat le a lepel a Galaxy S6-tal együtt a barcelonai MWC kiállítást megelőző Galaxy Unpacked 2015 show keretében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá