BRÉKING! Március 1-jén leplezi le a Samsung az új csúcskészülékeit

0 973

A minap a Samsung kiküldte a sajtómeghívókat egy olyan eseményre, mely március 1-jén kerül megrendezésre és amin egy nagyon titokzatos készüléknek a széle is megcsillan. Az izgalom és a kíváncsiság ezzel a tetőfokára hágott. Hogy mire készül a Samsung az egyelőre jó kérdés, de ha tippelni szeretnénk, akkor ennek keretében mutatja be a legújabb csúcskészülékeit, a Galaxy S6 és az ívelt kijelzős Galaxy S Edge modelleket a nagyközönség számára.

A dolog érdekessége, hogy az idei év egyik legjobban várt eseménye a mobil fanatikusok körében, a MWC (Mobile World Congress) március 2-től 5-éig kerül megrendezésre Barcelonában, ám a Samsung egy nappal korábban szeretne előrukkolni egy “Galaxy Unpacked 2015” show keretében az üdvöskékkel. Ezzel a lépéssel pedig a konkurencia előtt szeretne előrukkolni, akik szintén számos érdekességet tartogatnak a tarsolyukban. A képből sok minden nem derül ki, viszont valószínűleg a Galaxy S Edge készüléknek az egyik oldalát láthatjuk.

Az eddigi információk szerint A Galaxy S6 és S6 Edge készülékben egy 64 bites Snadpragon 810-es vagy az Exynos 7420 chip kaphat helyet. A Snapdragon üdvöskéjével azonban problémák adódtak az utóbbi időben, így az Exynos chipes verzióból jelentősen több darab várható. A készülékek előlapján várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, az Edge variánshoz pedig egy oldalsó, hajlított kijelző is társul majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá