Hanghívási funkcióval frissül a WhatsApp

0 1,281

Az egyik legnépszerűbb csevegő alkalmazás, a WhatsApp rövidesen ingyenes hanghívással újít, mellyel az olyan riválisokkal veheti fel a versenyt, mint a Skype vagy a Viber. Igaz az ezzel kapcsolatos hírek már nagyjából 1 éve keringenek és a spekulációk szerint a szolgáltatásnak már 2014 végén kellett volna debütálnia, viszont most egyre jobban az látszik, hogy egyre közelebb vagyunk a szolgáltatás aktiválásához.

Az immár Facebook tulajdonában lévő üzenetküldő szolgáltatás 2015 januárjában mintegy 700 millió aktív felhasználóval büszkélkedhetett, akik napi szinten több mint 600 millió képet és 64 milliárd üzenetet generáltak. A WhatsApp felhasználó tábora pedig rohamosan nő, hiszen a szolgáltatásnak köszönhetően jelentős összegeket spórolhatnak meg a felhasználók. A legújabb hírek szerint a szöveges üzenetváltás és médiatartalmak küldése mellett hamarosan az ingyenes telefonhívási opció is megérkezhet az alkalmazásba, így a VoIP hívások kezelésére is alkalmas lesz.

WhatsApp voice call

Az információ pedig egy Reddit felhasználótól, “pradnesh07”-től érkezik, akinél az alkalmazásban már megjelent ez az opció. Úgy látszik, a WhatsApp fokozatosan aktiválja az egyes felhasználóknál, akiknek lehetőségük van már most hívást kezdeményezni, mellyel együtt a hívott fél is automatikusan megkapja az opciót. Persze, ahhoz, hogy szélesebb körben elterjedhessen, arra még kicsit várnunk kell, viszont már jó látni, hogy egyeseknél már felbukkant ez a lehetőség is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá