Ez a világítós fülhallgató felveszi a szíved ritmusát

0 3,062

A minap egy nagyon érdekes fülhallgatóra bukkantunk, ami ezidáig szinte biztos, hogy hasonló változat nem volt kapható a piacon. A Glow nevezetű kiegészítő kábelei képesek felvenni a zene vagy a szíved ritmusát és úgy villogni, miközben a legjobb slágereket hallgatod. A készítők elmondása szerint ez a világon az első olyan fülhallgató, mely egy beépített lézerfényt is tartalmaz. Tény, hogy nagyon extravagáns, de nézzük vajon mit is tud felmutatni ezen felül az eszköz!

A Glow kétségkívül legérdekesebb tulajdonsága a füles kábelein keresendő, ugyanis a beépített lézerfények segítségével piros, zöld és kék színben tudnak lüktetni a legütősebb slágerekre. A dolog érdekessége, hogy a készítők a fülhallgató házába egy pulzusszám-érzékelőt is beépítettek, aminek eredményeképp akár a szívverésünk ritmusába is képes villogni. A lézerfény meghajtásához természetesen szükség van egy beépített akkumulátorra is, ami nagyjából 8 órányi zenehallgatáshoz biztosít segédfényt, viszont kikapcsolt állapotban is ugyanúgy használhatjuk, akárcsak egy normál fülhallgatót.

A Glow egy vezérlőegységet is kapott, amin keresztül lehetőségünk van egyrészt a zenelejátszót irányítani (hangerő fel-le, előre-hátra léptetés), a beépített mikrofonnak köszönhetően ezen keresztül fogadhatjuk a beérkező hívásokat, ha pedig hosszan nyomjuk, akkor a Google Now és a Siri aktiválható vele, illetve távkioldóként is használhatjuk a fotózásnál.

Glow control

A projekt a Kickstarter közösségi finanszírozású weboldalon indult, viszont a kitűzött 100 ezer dollárt már sikerült túlszárnyalniuk, hiszen jelenleg már 250 ezer dollárt gyűlt össze nekik és még 39 nap van hátra. Aki szeretne egy példányt magának, az 149 dollárért csaphat le rá, és a kiszállítás nagyjából júliusra várható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá