Érkezik a Galaxy S4-re az Android Lollipop

0 5,016

Az Android legújabb verziószámú operációs rendszerét, az Android Lollipopot ezidáig csupán néhány okostelefon kapta meg, így a régebbi készüléktulajdonosok türelmesen várják, hogy az újdonság végre a saját készülékeikre is megérkezzen. A Samsung modellek közül a Galaxy Note 4, a Galaxy S5, a Galaxy S4 értelemszerűen a támogatott készülékek listáját gazdagítják, viszont a frissítés csupán szép lassan érkezik meg az egyes régiókba. Oroszországban az utóbbi időben felgyorsultak az események, ugyanis miután legutóbb a Galaxy Note 3 készülékekre elérhetővé tették a frissítés lehetőségét, most a Galaxy S4 modellekre érkezett meg.

Míg az újdonsült Galaxy Note 4 tulajdonosok már tűkön ülve várják, hogy végre frissíteni tudhassák a rendszert az Android Lollipopra, addig az Oroszországban élő Galaxy S4 tulajdonosok már élvezhetik a legfrissebb rendszer újdonságait. Az Exynos processzorral felvértezett Galaxy S4 modellekre a minap ugyanis megérkezett az Android 5.0.1-es verziószámú frissítés, mely szerény 1049 MB-os, a telepítéshez pedig legalább 3 GB szabad tárhely szükséges, így a telepítés előtt érdemes kitörölni a fölösleges dokumentumokat, amennyiben tárhely szűkében lennénk.

A Galaxy S4 debütálásakor a készülék a boltok polcaira még az Android 4.2-es Jelly Bean operációs rendszerrel érkezett, mely időközben egészen az Android 4.4 KitKat-ig volt frissíthető, illetve most már az Android Lollipopra való váltás sem jelent problémát. A frissítést egyelőre még csak Oroszországban küldték ki a szervereken keresztül, viszont hamarosan a többi régióba is megérkezhet, köztük hazánkba is. Hogy erre mennyit kell várnunk, arról egyelőre nincsenek információk, így az is lehet, hogy csupán per hetet, de lehet, hogy ez akár hónapokat is jelenthet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá