Kiszivárgott a Galaxy S6 formaterve

0 1,220

A közelgő Samsung Galaxy S6-ről ezidáig már kiderült, hogy milyen hardverek érkezhetnek a készülékházba, illetve a minap az egyik legnépszerűbb kiegészítőgyártó, a Spigen publikálta a legújabb tokjait az Amazonra. A dolog érdekesség, hogy ezek már kifejezetten a Galaxy S6-ra lettek kialakítva, így újabb érdekességek kerültek ki a készülék külsejét illetően. A fémkeret szinte biztosra vehető már, illetve a korábbi spekulálások szerint az üdvöske végre száműzheti a korábbi modelleknél alkalmazott műanyag hátlapot és helyette a cég az üveg mellett döntött.

A minap a francia Nowereelse weboldal publikált érdekes képeket, ami egy olyan tok paramétereit írja le, ami a Galaxy S6-hoz készült, ezáltal a készülék dimenziói is napvilágra került, és megtudhatjuk, hogy mekkora telefonra számíthatunk majd. A leírásból kiderül, hogy a Galaxy S6 fizikai méreteit tekintve 143,5 mm magas, 70,7 mm széles és 7,2 mm vastag lesz. Ha összevetjük a jelenlegi modellel, a Galaxy S5-tel, ami a 142 mm magas, 72,5 mm széles és 8,1 mm vastag, akkor láthatjuk, hogy az üdvöske másfél milliméterrel magasabb, viszont majdnem 2 mm-tel keskenyebb és 1 mm-tel vékonyabb lesz.

A legszembetűnőbb változás azonban a kamera körüli kivágásnál figyelhető meg. Az eddigi készülékeknél a dél-koreai gyártó a hátlapon az optika alá helyezte a LED villanót és a pulzusmérő szenzorokat, azonban a minap napvilágra került képeken ezek a lencsétől jobbra helyezkednek el (ha szemből nézzük). Egyéb érdekesség is megfigyelhető a leírásból. A hangszóró a korábbi készülékeknél a hátlapon kapott helyett, most azonban úgy néz ki a készülék aljára kerülhet majd. A készülék tetején pedig a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó mellett valószínűleg egy infra is érkezik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá