Kényeztető élményben lehetnek részesei a Qantas légitársaság utasai

0 1,552

Ausztrália első számú légitársasága, a Qantas a minap bejelentette, hogy egy vadonatúj szórakoztatási élménnyel kecsegtetnek az első osztályon utazó emberek számára. A jelenleg még csak tesztüzemben működő szolgáltatás lényege, hogy azok az utasok, akik Sydney-ből vagy Melbourne-ből utaznak Los Angeles-be, azok a repülési idő alatt az Airbus A380-as repülőgépeken egy Samsung Gear VR virtuális valóságot lehetővé tevő szemüveget is kapnak a jegyük mellé. A kiegészítőnek köszönhetően az utasok egy vadonatúj interaktív élményben vehetnek részt az utazás alatt.

A kezdeményezés nagyjából 3 hónapig tart, ez idő alatt a Qantas figyeli a visszajelzéseket az ügyfelektől és ha sikeresnek bizonyul a szolgáltatás, akkor ezt hosszabb távon is szeretné majd alkalmazni. És hogy milyen élményben részesülhetnek az utasok? Nos, a légitársaság elsősorban a célállomásról kíván virtuális utazást nyújtani az utasok számára, így még a repülési idő alatt is bepillantást nyerhetnek a legszebb turisztikai látványosságokba, és az utasok is teljesen úgy érezhetik magukat, mintha valóban a helyszínen lennének.

A Samsung Gear VR szemüveg mellé egy Galaxy Note 4 készüléket is kapnak, mely a képernyőt biztosítja a kiegészítő számára, így a virtuális valóság mellett a Samsung legújabb generációs Note csúcskészülékét is megismerhetik. Az első osztályon utazók a reptér várótermében vehetik majd fel a kiegészítőket várhatóan február közepétől.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá