Ilyen lesz pornót nézni a Gear VR-en

0 13,643

A Samsung Gear VR kétségkívül az egyik legjobb fejlesztés, ami a Samsung kezei közül került ki. Igaz, a készülék csupán egy kiegészítő, hiszen a működéshez szükségünk van egy Galaxy Note 4-es készülékre is, ami a képernyőt biztosítja a felhasználók számára, így ha valaki egy ilyen eszköz beszerzésén gondolkodik, annak nem árt, ha rendelkezik egy Note 4-es csúcskészülékkel is. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, azonban a Samsung most egy olyan területet mutatja be a nézőknek, mely szinte biztos, hogy sokak fantáziájában felmerült már.

A Gear VR előnyét már most számos területen ki is használják a gyártók. Legutóbb például a Audi használta fel a készülék adta előnyöket és néhány autókereskedésben elhelyeztek ilyen eszközt, amin a vásárlók virtuálisan kipróbálhatták, hogy mit tud a német cég legújabb Audi TT S Coupé járgánya, de már egy ősi azték templomot is bejárhatunk virtuálisan, illetve a minap érkezett a hír, hogy a Qantas légitársasági is előszeretettel adja majd az első osztályt választó utasok számára a kütyüt, hogy a repülési idő alatt egy interaktív élményben lehessen részük.

A készülék segítségével virtuálisan lehetőségünk lesz bejárni olyan területeket is, ahova szinte esélyünk sem lenne eljutni, de a videójátékok terén is jelentős változást hozhat majd. Egy dolog szinte minden ember fejében megfordult már: milyen lehet egy ilyen kütyün pornót nézni? Nos, a Complex csapata fogta és néhány embernek megmutatták, hogy milyen élmény is lehet, és reakciójukból egyből ki is derül a válasz.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá