Láthatáron a legújabb strapabíró Samsung telefon

0 5,392

A Samsung ismertetőjegye, hogy szinte minden területen jelen szeretne lenne, így a trendi és modern okostelefonok mellett arra is figyelmet fordít, hogy olyan készülékekkel rukkoljon elő, amik kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak a víznek, pornak, sárnak és egyéb külső behatásoknak. A Galaxy S4 és S5 készülékek mellett a dél-koreai cég korábban előrukkolt már az Active variánssal is ezekből, amik értelemszerűen egy strapabíró külsővel rendelkeznek, azonban a cégnek van egy másik családja is, az XCover, melyek kifejezetten extrém környezetben való használatra lettek kialakítva.

A legújabb hírek szerint láthatáron a Galaxy XCover 3, mely két évvel a második generáció után érkezhet meg. A SM-G388F típusjelzésű készülék egy 4,8 hüvelykes 800 x 480 pixeles felbontású kijelzővel érkezhet, a motorháztető alatt egy négymagos processzor kaphat helyet, melyhez 1 GB rendszermemória társul. A strapabíró hátlapon egy 5 megapixeles optika csücsül, míg az előlapon egy 2 mapixeles lencse található. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülékben 8 GB háttértár áll majd az alkalmazások és a dokumentumok rendelkezésére.

Galaxy XCover3

A készülék felépítését egyértelműen a Galaxy S5 Active-ból merítették, legalábbis ami sarkokat és a gombokat illeti. A hátlapon pedig felfedezhetjük a gumis csíkokat, melyek minden bizonnyal a jobb fogást hivatott biztosítani, amennyiben sáros vagy vízes lenne a tenyerünk, de a hangszóró előtt is egy védő panel helyezkedik, a tökéletes védelem érdekében. A készülék áráról és debütálásáról egyelőre nincsenek információk, viszont a hírek szerint nem kell sokat várnunk majd rá.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá