Jön a Samsung Galaxy Tab S nagy tesója

0 1,234

Ha megkérdezi valaki, hogy jelenleg melyik a legerősebb vagy legjobb Samsung tablet a piacon, akkor mi azt válaszolnánk, hogy a Samsung Galaxy Note PRO, hiszen specifikációját tekintve ő a jelenlegi csúcstartó, azonban úgy néz ki, hamarosan komoly vetélytársa lehet. A legújabb hírek szerint érkezik a Galaxy Tab S nagy testvére, a Galaxy Tab S Pro, melyből már most érezhetjük, hogy egy továbbfejlesztett és egyben sokkal erősebb variánsról lehet szó.

Az üdvöskéről a Samsung egyik alkalmazásánák, a Milk Music-nak a frissítése rántotta le a leplet, ugyanis az támogatott készülékek listájában egy új, eddig még ismeretlen tagot is észrevehettek a szemfülesek. A Galaxy Tab S táblagép jelenleg 8,4 és 10,5 hüvelykes kijelzőméretben kapható, azonban a Galaxy Tab S Pro ennél továbbmegy és várhatóan egy 12 hüvelykes vagy annál nagyobb megjelenítőt kaphat, mellyel komoly konkurenciájává válhat a tavalyi évben debütált Galaxy Note Pro tabletnek, mely 12.2 hüvelykes képátlóval büszkélkedhet.

Milk Music Galaxy Tab S

A Samsung Galaxy Tab S sokak szerint a legszebb kijelzővel megáldott készülék a táblagépek piacán, azonban az sincs kizárva, hogy a Galaxy Tab S Pro átveheti ezt a címet, ami várhatóan szintén Super AMOLED megjelenítővel érkezik majd és a 12 hüvelykes méret ezt csak tovább fokozza majd. A tablet várhatóan a márciusban megrendezésre kerülő MWC keretében mutatkozhat be a nagyközönség előtt a Galaxy S6 készülékkel együtt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá