Ez lenne a Samsung Galaxy S6?!

0 4,425

A héten számos friss információ érkezett a közelgő Samsung Galaxy S6-os csúcskészülékről, így most egy csokorba összeszedve megosztanánk ezeket veletek is. A készülék specifikációját illetően már szinte minden egyes hardvert biztosra vehetünk, hiszen a prototípusok számtalanszor felbukkantak már a legnépszerűbb rendszertesztelő alkalmazások adatbázisában, tehát egyrészt számíthatunk egy 5,2 hüvelykes QHD felbontású kijelzőre, 20 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett optikára, 3 vagy 4 GB RAM-ra, illetve a nyolcmagos Exynos 7420-as fenevad processzorra.

A napokban egy nagyon érdekes került fel az internetre, ami szinte futótűzként szaladt végig a világon. A képen állítólag már a Galaxy S6-os készülék egyes prototípusait figyelhetjük meg, amiket a Samsung tesztelt az utóbbi időben, így a formaterv is nagy valószínűséggel követi az alább látható készülékekét. A legszembetűnőbb változás azonban a kamera körül keresendő. Az eddigi készülékeknél a dél-koreai gyártó a hátlapon az optika alá helyezte a LED villanót és a pulzusmérő szenzorokat, azonban a minap napvilágra került képeken ezek a lencsétől jobbra helyezkednek el (ha szemből nézzük). Hogy mi áll ennek a hátterében az jó kérdés, viszont így az ujjunkkal is messzebb kell majd nyújtózkodnunk, amennyiben a pulzusmérőt használnánk az exponáló gombnak. Emellett a fémkeret és a vélhetően üveg hátlap is megfigyelhető.

Galaxy S6 prototípus

A másik érdekesség pedig egyenesen a Spigen-től, az egyik legnépszerűbb dél-koreai tartozékgyártótól érkezett, akik úgy döntöttek, idő előtt megszellőztetik a legújabb produktumukat, amik kifejezetten a Galaxy S6-os készülékekre lettek tervezve. Úgy látszik a titoktartási szerződésben leírtakat lazábbak kezelik, ugyanis a cég korábban már számos készülékről (pl.: iPhone és Samsung modellekről) rántotta le a leplet még mielőtt a gyártók hivatalosan is bejelentették volna az üdvöskéket. A tokok az Amazon oldalán bukkantak fel, így szinte biztosra vehetjük, hogy a Galaxy S6-ra is tökéletesen fognak passzolni.

Spigen Galaxy S6 case

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá