Nézze meg Ön is, hogy mire képes a Samsung Gear VR

0 1,609

A tavalyi berlini IFA kiállítás egyik legérdekesebb bejelentése a Samsung Gear VR virtuális valóságot lehetővé tevő szemüvege volt, melyről már akkor sejteni lehetett, hogy nagyon érdekes fejlesztések fognak hozzá érkezne a pályafutása alatt. Az idő folyamán a 3D-s tartalmak is igen kecsegtetőek voltak, azonban az igazi áttörést kétségkívül ezek a virtuális valóságot lehetővé tevő szemüvegek jelentik majd.

A Samsung Gear VR érdekessége, hogy nem egy teljesen önállóan működő eszköz lesz, hanem egy olyan kiegészítő, amelyhez szükséges egy Galaxy Note 4 okostelefon is, ami biztosítja a kijelzőt. A Gear VR-hez csatlakoztatott Note 4 szenzorai érzékelik fejünk mozgását, a Quad HD felbontású 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzőn pedig követhetjük majd a virtuális valóságot.

A Samsung a termék reklámozása érdekében pedig elő is rukkolt néhány videóval, amin megtekinthetjük, hogy mire is képes a kütyü. Az egyik videóban egy tipikus termékbemutatót láthatunk, míg a másikban a járókelőket megkérdezve nézhetjük meg a szemüvegben rejlő lehetőségeket. Az emberek reakciója rögtön felfedezhető, amint leveszik a szemüveget.

A kiegészítő segítségével lehetőségünk lesz egy virtuális utazásra menni bárhol a világban, de akár egy mélytengeri búvárkalandon is részt vehetünk. Ezen felül egy érdekes rész maguk a virtuális valóságú játékok lesznek, melyből a Temple Run készítői már elő is rukkoltak a saját megoldásukkal, de a jövőben számos remek produkció érkezhet majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá