Roppant érdekes tokkal készül a Samsung a Galaxy S6 készülékekhez

0 1,549

A Samsung, aki mindig élen jár a technológiai újításokban a hírek szerint most nagyobb figyelmet kíván szentelni a kiegészítőkre is, melyek a legújabb zászlóshajókhoz készülnek majd. Persze a kínálatban már most is számos extravagáns kiegészítő található, mint például a Samsung hivatalos vezeték nélküli töltést lehetővé tévő tokja, az S Charger, vagy az S View tok, ami úgy lett kialakítva, hogy a kijelző egy apró részen elérhető, így a felhasználók rápillanthatnak a legfontosabb információkra anélkül, hogy fel kéne emelniük a kihajtható tok előlapját. Ám a hírek szerint ennél komolyabb fejlesztésekre számíthatunk majd.

Lengyel beszámolók szerint a Samsung a Galaxy S6 készülékhez vadonatúj tokokkal kíván előrukkolni. Az egyik egy olyan tok lenne, melynek egyik oldala egy E-ink kijelzővel lenne felvértezve, amin könnyedén lehetne digitális könyveket olvasni, de egyéb funkciókkal is ellátnák. A tok pedig úgy kapcsolódna a készülékünkhöz, hogy a telefon hátlapját ehhez le kellene szedni, majd a tokba csatlakoztatni, ahol az erre kialakított csatlakozók segítségével lehetne az E-ink kijelzőt összekapcsolni vele.

Ezen kívül a hírek szerint olyan tokok is láthatáron vannak, amik közül az egyik lehetővé tenné a külső objektívet felcsatolását, így a mobilos fotózás is új értelmet nyerhetne, illetve a másik érdekesség pedig egy olyan tok, amit a biciklik kormányára lehetne rögzíteni, amihez számos fitnesz szolgáltatás is kapcsolódna. Emellett az S-Health is nagyobb szerepet kap a jövőben, és lehet, hogy olyan tokokkal is találkozhatunk majd, amikkel akár vércukor szintet is lehetőségünk lesz majd mérni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá