A Vodafone lebuktatta: Galaxy S Edge néven debütálhat az ívelt kijelzőjű Galaxy S6 variáns

0 1,919

A Samsung következő generációs okostelefonja, a Galaxy S6 az eddigi hírek alapján nem csupán egy, hanem rögtön két verzióval debütálhat. A Galaxy S6 mellett egy olyan készülékről is leránthatják a leplet, ami egy oldalsó hajlított kijelzővel érkezik, akárcsak a Galaxy Note Edge esetén. A készüléket eddig a sajtó Galaxy S6 Edge néven emlegette, viszont a minap a holland Vodafone weboldalán akadtak a szemfülesek egy nagyon érdekesre adatra, mely titokzatos készülék nevéről rántja le a leplet.

A holland Vodafone weboldalán egy olyan kódsorból derült ki a készülék neve, mely már egy előrendelési oldalon lesz látható, tehát egyben az is napvilágra került, hogy a Vodafone elsőként fogja árulni az üdvöskét. A titokzatos készülék pedig Galaxy S Edge néven kerülhet majd forgalomba. Láthatjuk, hogy a Samsung ugyanazt a névadást alkalmazza majd, mind a Galaxy Note 4 esetén, ahol a számot lehagyja a Note családba helyezték az Edge készüléket.

galaxy s edge

A Galaxy S Edge várhatóan egy 64 bites Exynos 7420 chippel debütálhat, melyről épp a minap derült ki, hogy brutális teljesítményre lesz képes. A készülékek előlapján várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, melyhez egy 160 pixel szélességű hajlított kijelző is társul majd. A hírek szerint a üdvöskékről március 2-án hullhat le a lepel a Galaxy S6-tal együtt a barcelonai MWC kiállítás keretében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá