Megjöttek a számok: ennyi Samsung Z1 talált gazdára Indiában

0 1,102

Pár nappal ezelőtt még arról keringtek a pletykák, hogy a Samsung nemrég debütált Tizen-alapú Samsung Z1-es készüléke iránti érdeklődés csekély, viszont most megérkeztek az első eladási számok, mely minden korábbi hírt megcáfolnak. A Samsung Z1 két hete, január 14-én érkezett meg hivatalosan Indiába és a hírek szerint már mintegy 50 ezer darab gazdára is talált, ami egy elég jó eredmény. A készülék az első olyan telefon a Samsung kínálatában melyen a cég saját fejlesztésú Tizen operációs rendszere fut és ami kevesebb, mint 100 dollárba kerül.

A Samsung Z1 egy 4 hüvelykes WVGA (800 x 480 pixel) felbontású PLS TFT kijelzővel rendelkezik, a készülékház alatt pedig egy 1,2 Ghz-es órajelű kétmagos processzor tevékenykedik, melyhez 768 MB rendszermemória társul. Háttértárból alapértelmezetten 4 GB-ot kapott, azonban microSD kártyával ez az érték természetesen tovább bővíthető maximum 64 GB-tal. A Tizen 2.3-as verziószámú operációs rendszerrel érkező készülék hátlapján egy 3,1 megapixeles optika csücsül, míg előlapi kamerája csupán 0,3 megapixeles (VGA).

A Samsung a készülék mellé egyébként számos nagyszerű ingyenes szolgáltatást is kínál, ami tovább fokozza a felhasználói élményt. Ilyen például, hogy ingyenes hozzáférést biztosítanak a Club Samsung tartalmába, mely több mint 270 ezer dal és film, illetve több mint 80 élő televíziós adást kínál. Emellett az Aircel fél évig például havi 500 megabájt ingyenes mobilinternetet is ad a vásárlóknak, így a helyi lakosoknak ez egy elég jó választás lehet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá