Újabb országban debütál a Galaxy Note Edge

0 906

A limitált szériás Samsung Galaxy Note Edge igazi különlegességnek számít, hiszen jelenleg csupán néhány országban kapható és a dél-koreai cég is csupán csak fokozatosan teszi elérhetővé az egyes régiókban. A Galaxy Note Edge tavaly novemberben debütált amerikában, most pedig úgy néz ki, hogy hamarosan Kanadában is forgalomba kerül. Míg a Samsung egyelőre nem közölte, hogy milyen áron és mikor debütálhat majd az országban, a készülék már előrendelhető a Best Buy oldalán és kiválaszthatjuk, hogy Roger vagy Bell mobilszolgáltatós variánst kérünk.

A Galaxy Note Edge legnagyobb különlegessége az oldalsó ívelt kijelző, amin a készülék képes az értesítéseket megjeleníteni még lezárt képernyő esetén is. Persze ez a megjelenítő egyéb dolgokra is használható: könnyű és gyors hozzáférhetőséget biztosít a folyamatosan frissülő tartalmakhoz, így használható például egy sportesemény aktuális eredményének megjelenítésére is, de tőzsdei információkat is követhetünk rajta vagy a legfrissebb cikkek publikálásáról is értesülhetünk. A QuickTools segítségével pedig extra funkciókhoz juthatunk hozzá, mint például vonalzó, stopperóra, időzítő, zseblámpa vagy hangrögzítő.

A készülék belseje nagyjából megegyezik a Galaxy Note 4 készülékkel, tehát a motorháztető alatt egy négymagos Snapdragon 805-ös processzor kap helyet, mely 2,7 Ghz-es órajelű. A telefon elején egy 5,6 hüvelykes 1600 x 2560 pixel felbontású Super AMOLED kijelző terpeszkedik. A hátlapon egy 16 megapixeles optika kapott helyett, míg elől egy 3,7 megapixeles fényleső díszeleg. A Galaxy Note Edge 3 GB rendszermemóriát kapott, tárhelyből pedig 32 GB áll a rendelkezésünkre, mely microSD kártyával tovább bővíthető.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá