Elég jó választás lehet a Galaxy J1

0 2,903

A Samsung legújabb belépőszintű okostelefonja a Galaxy J1 nemrégiben egy orosz oldalon bukkant fel, ahol kiderült, hogy nagyjából mennyiért kerülhet majd forgalomba. A Samsung hivatalosan még nem mutatta be a készüléket, de a képek alapján még ebben a hónapban megérkezhet. Az orosz viszonteladó elérhetővé tette a Galaxy J1 adatlapját, amit a szemfülesek rögtön fel is fedeztek és megosztottak a nagyvilággal. Ebből kiderült, hogy igen kedvező, mindössze 170 dollárért kerülhet a boltok polcaira.

A Galaxy J1 előlapján egy 4,3 hüvelykes WVGA felbontású kijelző terpeszkedik. A burkolat alatt egy négymagos és 1,2 Ghz-es órajelű 64 bites Marvell PXA1908 processzor duruzsol. A készüléknek 1 GB rendszermemóriából kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 4 GB-ot kapott, amit természetesen microSD kártya segítségével tovább bővíthető. A Galaxy J1 hátlapján egy 5 megapixeles optika, míg elől egy 2 megapixeles felbontású lencse található.

Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülék energiaellátásáért egy 1850 mAh-s akkumulátor gondoskodik és többek között olyan funkció is elérhető lesz rajta, mint például az Ultra Power Saving üzemmód, melynek köszönhetően alacsony töltöttségi szint mellett is relatíve elég sokáig ki tudja húzni. A Galaxy J1 debütálása még ebben a hónapban várható, de minden bizonnyal napokon belül a Samsung is hivatalosan leránthatja róla a leplet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá