Így tudod a számítógépedet irányítani a Samsung telefonodról

0 5,127

Számos szolgáltatás létezik arra, hogy távolból irányíthasd a számítógépedet egy mobilkészülékek segítségével. A legtöbb esetben elég csupán egy internetkapcsolat és bárhol legyünk a világon, könnyen hozzáférhetünk az otthoni számítógépünk tartalmához, de akár lehetőségünk is van a távolból irányítani. A Parallels Access is ezek közé sorolható, melynek a legújabb androidos verziója számos újdonsággal a kecsegtet a felhasználók számára, főleg az érintésérzékeny tollal rendelkező készüléktulajdonosoknak.

A Parallels Access 2.5 verziószámú frissítése egy olyan újítást is hozott magával, amire eddig még nem volt példa. A program immár támogatja a Samsung S-Pen tollat, így a Samsung Galaxy Note felhasználók egy továbbfejlesztett felhasználói élményben vehetnek részt. Ennek köszönhetően akár az S-Pennel is lehetőségünk nyílik távolról vezérelni a számítógépünket, illetve egyes alkalmazások esetén a reakcióidőt is sikerült redukálni.

A jó hír pedig ezen felül, hogy a Galaxy Note 4 és Galaxy Note Edge tulajdonosok most ingyenesen kapnak egy 6 hónapos feliratkozást a Parallels Accesshez, amit a Galaxy Gift szekcióban tudnak aktiválni. A frissítés amellett, hogy teljes körű támogatást tett elérhetővé az S-Pen számára, még más újdonságot is hozott. A frissítés egy univerzális fájlmenedzsert is elérhetővé tett, amivel könnyebben mozgathatjuk a dokumentumainkat a számítógép és a felhő között, illetve az apróbb hibajavításokat is orvosolták.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá