Hamarosan jön a Trónok harca játék legújabb epizódja

0 1,524

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna már a méltán népszerű Trónok harcáról, az HBO saját gyártású fantasy sorozatáról. A dolog érdekesség Amerikában 2011. április 17-én indult az első évad, míg Magyarországon csupán egy nappal az amerikai premier után, így az egész világ szinte mindenki egyszerre élhette át az izgalmakat. A sorozat hirtelen jött népszerűségének köszönhetően a Telltale Games úgy döntött megalkotja a Trónok harca játékot, mely a konzolok mellett az iOS és Androidos platformon tiszteletét tette.

Azok, akik már kiolvasták és megnézték az összes Trónok harca epizódot, azokat most egy újabb izgalmas kalandra invitáltak a készítők, hiszen tavaly decemberben megérkezett a Trónok harca játék a Google Play kínálatába, mellyel immár androidos készülékeinket is játszhattunk. A debütálást követően már kiderült, hogy a Trónok harca játékból egy komplett sorozat fog készülni az iOS és Androidos készülékekre, szám szerint 6 darab, melyből az első rész, az Iron from Ice még december érkezett meg a játékkal együtt.

Azok, akik már végigjátszották esetleg az epizódot, azoknak egy remek hírrel szolgálunk most: februárban jön a folytatás, mely újabb izgalmakkal kecsegtet. A Trónok harca játék első fejezete, az Iron from Ice után hamarosan érkezik a következő epizód, The Lost Lords címmel, melyből egy trailer videó is érkezett, így már most bepillantást nyerhetünk a történet folytatásába. A videó végén pedig az is kiderül, hogy csupán 11 nap múlva, február 5-én érkezik az új fejezet, melyet várhatóan 5 euróért vásárolhatunk majd meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá