Erősebb processzort kap a 10 hüvelykes Galaxy Tab 4

0 1,487

Korábban már beszámoltunk róla itt az oldalon, hogy hamarosan befutnak a legújabb generációs Galaxy Tab készülékek, melyek értelemszerűen már a legújabb technológia vívmányokkal lesznek felvértezve, azonban úgy tűnik, hogy a Samsung még a jelenlegi modellekkel is foglalkozik. Egy apró ráncfelvarrás keretében most a 8 hüvelykes Galaxy Tab 4 után a 10.1 hüvelykes modellből is érkezik egy vadonatúj variáns, melybe egy sokkal combosabb processzor kerül a jelenleginél.

A GFX Bench adatbázisából került napvilágra az információ, melyből kiderült, hogy a Galaxy Tab 4 10.1 tabletből a jelenlegi Snapdragon 400-as processzort egy Snapdragon 410-es egység váltja le, mely egyrész már 64 biten operál, másrészt teljesítményben is egy minimális javulás érzékelhető. Már csak az a kérdés, hogy a Galaxy Tab 4-szériából a 7 hüvelykes variáns is vajon megkapja-e majd az új processzort? Hiszen jelenleg már csak ő marad ki a termékfrissítésből.

A Galaxy Tab 4 10.0 ezenkívül más újdonságot nem kapott, tehát a kijelzője egy 1280 x 800 pixeles felbontású TFT panel, a hátlapon egy 3,2 megapixeles optika foglal helyet, ami lehetővé teszi a HD videórögzítést is (30 fps-en), míg elől elől egy 1,3 megapixeles lencse csücsül, de ezzel csupán 480p-s videókat vehetünk fel. A Snapdragon 410-es chip viszont ugyanazt a 150 Mbps-os internetsebességet képes produkálni, mint a jelenlegi tablet, így ezen a téren nem kapunk magasabb kategóriás LTE kapcsolatot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá