A nemzetközi piacra is betörhet a Samsung Galaxy E7

0 3,075

Hónap elején érkezett a hír, hogy a Samsung hivatalosan is bejelentette a Galaxy E-szériás készülékeit, a Galaxy E7 és a Galaxy E5 okostelefonokat. A debütáláskor a dél-koreai vállalat közölte, hogy az üdvöskéket egyelőre csak az india piacnak szánja, viszont úgy tűnik ez jelentősen megváltozhat a későbbiekben. A legújabb információk szerint a Galaxy E7-es csúcskészülék hamarosan Kínában is forgalomba kerülhet.

A kínai hatóságok engedélyezték a Galaxy E7-et a China Mobile mobilszolgáltató 4G hálózatára, ami egyértelmű jele annak, hogy hamarosan megkezdődhet a készülék értékesítése az országban. A Samsung a későbbiekben pedig akár úgy is dönthet, hogy Európába is elhozza a készülékeket, bár erről egyelőre még csak homályos információk vannak, de a céget ismerve hamarosan meghozhatják ezt a döntést is.

A család csúcskészüléke, a GALAXY E7 egyébként egy 5,5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED megjelenítővel büszkélkedhet, a készülékház alatt pedig egy 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor tevékenykedik, melyhez 2 GB rendszermemória társul. A telefon hátoldalán egy 13 megapixeles lencse csücsül majd, míg elől egy 5 megapixeles optika biztosítja az éles szelfi felvételeket.

Galaxy E7

A készülék 16 GB háttértárral érkezik, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk egészen 64 GB-ig, az erőforrásért pedig egy 2950mAh-os akkumulátor gondoskodik. Az adatokból kiderül az is, hogy a GALAXY E7 az Android KitKat operációs rendszerrel érkezik, ami a későbbiekben lehet, hogy megkapja a Lollipop frissítést.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá