Hasznos újdonsággal frissült a Spotify alkalmazás

0 978

A minap frissült az egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás, a Spotify androidos verziója 2.0-ra, mely a teljesítmény fokozása mellett számos hasznos funkcióval is bővült. Annak ellenére, hogy egy nagyobb verziószámlépés történt, csupán néhány újdonság van a listán, de minden bizonnyal a felhasználók örömmel fogadják, amit tartalmaz.

Sikerült az egyik zavaró hibát kijavítaniuk fejlesztőknek, ami egy értesítés beérkezésének a hatására következett be. Korábban, ha épp egy számot hallgattunk a Spotify alkalmazásban és egy értesítést kaptunk, akkor a Spotify megállította ideiglenes a számot, és csak magát az értesítés hangját játszotta le a készülék. Ennek ezentúl vége és a 2.0-ás verzióban immár megállás nélkül mehet a zene, az értesítések ezentúl nem szakítják meg a streamet. A másik fontos újdonság pedig a teljesítmény javítása érdekében született. Ezentúl az alkalmazás hamarabb indul el, még gyenge internetkapcsolat esetén is.

A cég nemrégiben számolt be legújabb statisztikájáról, melyből kiderült, hogy jelenleg 60 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, melyből 15 millió a Prémium előfizetésre is feliratkozott. A felhasználók száma pedig rohamosan gyarapodik, hiszen fél évvel ezelőtt mintegy 10 millió előfizetőt tudhatott a magáénak. A kínálat bőséges, jelenleg több mint 20 millió zeneszám található az adatbázisban, melyek napról napra gyarapodnak, így érthető, hogy sokan választják és használják napi szinten a Spotify-t.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá