Láthatáron a combosabb Samsung Galaxy Tab 4 8.0

0 1,108

Legutóbb arról számoltunk be, hogy láthatáron a legújabb generációs Galaxy Tab készülékek, melyek értelemszerűen már a legújabb technológia vívmányokkal lesznek felvértezve, azonban úgy tűnik, hogy a Samsung még a jelenlegi modellekkel is foglalkozik. Egy apró ráncfelvarrás keretében most a 8 hüvelykes Galaxy Tab 4-ből érkezik egy vadonatúj variáns, melybe egy sokkal combosabb processzor kerülhet a jelenleginél.

Nagy dologra természetesen nem kell számítani, csupán annyi változtatás történik, hogy a tablet egy 64 bites architektúrájú Snapdragon 410-es chipet kap, melyet egyébként a cég a Galaxy A-szériás készülékeinél is alkalmazott, illetve még néhány modellben szintén megtalálható. Az információ pedig egyenesen a GFX Bench adatbázisából került napvilágra, ahol egy ilyen processzorral felvértezett variánst teszteltek.

A táblagép ezenkívül 1,5 GB rendszermemóriával és 16 GB háttértárral érkezik, a képernyőfelbontásáról pedig annyi derült ki, hogy egy 1280 x 800 pixeles felbontású panel kaphat helyet. A hátlapon egy 3,15 megapixeles optika foglal helyet, ami lehetővé teszi a HD videórögzítést is, míg elől elől egy 1,2 megapixeles lencse csücsül majd, de ezzel csupán 480p-s videókat vehetünk fel. A Snapdragon 410-es chip viszont ugyanazt a 150 Mbps-os internetsebességet képes produkálni, mint a jelenlegi tablet, így ezen a téren nem kapunk magasabb kategóriás LTE kapcsolatot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá