Teszteld elsőként az Instagram legújabb verzióit!

0 1,011

Az androidos Instagram applikációnak van néhány gyermekbetegsége, amit természetesen a fejlesztők is tudnak, viszont most egy egészen új kezdeményezésbe kívánják bevonni a rajongókat, akiknek lehetősége nyílik első kézből kipróbálni a legújabb bétaverziókat, még mielőtt végleg publikálásra kerülne a Google Play-ben, így idő előtt felderíthetik a “bugokat”, azaz a programban lévő hibákat és jelezve a fejlesztőknek, orvosolhatják a problémákat, így a végleges verzió debütálásakor már egy jobb applikációt használhatnak a majd a végfelhasználók.

A felhívás leginkább azoknak szól, akiket értelemszerűen jobban érdekel a téma és szeretnék a felhasználói felületet javítani, illetve a teljesítményt optimalizálni. A béta programba való feliratkozást ide kattintvainstag tehetitek meg, viszont számolni kell azzal, hogy mint bétatesztelő számos értesítést fogtok majd kapni az elkövetkezendő időben és ha találtok valami hibát, azt rögtön jelezni is tudjátok majd a fejlesztőknek.

Az első béta verziót már útjára is indították mely a 6.13.3-ról frissíteni az appot 6.14.0-ra. A leírás szerint eddig csupán apróbb hibajavítások érkeztek, viszont most bárkinek lehetősége van kipróbálni a legújabb verziót és hiba után kutakodni, ha szeretné. Természetesen ha mégis úgy döntünk, hogy visszavonjuk az egészet és inkább kilépünk, akkor persze erre is lehetőségünk van. Amennyiben kíváncsi vagy a legújabb verziókra és te is szerepet szeretnél játszani abban, hogy minél jobb legyen a közösségi szolgáltatás, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá