BRÉKING! Március 2-án debütál a Galaxy S6

0 656

A legújabb információk szerint a következő generációs Galaxy S készülék, a Galaxy S6 debütálásáig kevesebb mint másfél hónap van hátra! Ha minden igaz, a rajongók most nem csak egy, hanem rögtön két variánssal is számolhatnak, hiszen a Galaxy S6 mellett egy Galaxy S6 Edge nevű hajlított kijelzős modell is bemutatkozhat – akárcsak a Galaxy Note Edge esetén. Az új készülékek debütálását a dél-koreai óriás pedig a márciusban megrendezésre kerülő MWC kiállításra időzíti.

A minap azonban a premier dátuma mellett egy érdekes adat is napvilágra került. A pletykák szerint a Galaxy S6 az előző szériával ellentétben már nem kapja meg a por és vízálló tanúsítványt, azaz az újdonsült vásárlóknak majd jobban kell vigyázniuk az üdvöskére, hiszen a folyadék könnyebben áramolhat be a készülék belsejébe, mely komoly károsodásokat is okozhat majd. Hogy ennek hátterében vajon az áll-e, hogy a hátlap a korábbi műanyag helyett már üveg lehet, az jó kérdés, de kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Emellett pedig az is kiderült, hogy immár 4GB RAM-ot kaphatnak az üdvöskék, ami remek hír azok számára, akik egyre több alkalmazást is futtatnak egyidejűleg a háttérben.

A Galaxy S6 és S6 Edge készülékben ezenkívül egy 64 bites Snadpragon 810-es vagy az Exynos 7420 chip kaphat helyet. A Snapdragon üdvöskéjével azonban problémák adódtak az utóbbi időben, így az Exynos chipes verzióból jelentősen több darab várható. A készülékek előlapján várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panelt kaphat helyet, az Edge variánshoz pedig egy oldalsó, hajlított kijelző is társul majd. A hírek szerint a üdvöskékről március 2-án hullhat le a lepel a barcelonai MWC kiállítás keretében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá