Gondolta volna? Üveg hátlapot kaphat a Galaxy S6!

2 2,336

A Galaxy S-széria készülékei az idő folyamán megtartva eredeti dizájnjukat, csupán kisebb-nagyobb ráncfelvarrást kaptak egy-egy újabb generáció érkezésekor, viszont a legújabb hírek szerint a következő modell, a Galaxy S6 szakítva az eddigi irányvonallal, egy teljesen új külsőben pompázhat majd. A dél-koreai gyártó a beszámolók alapján végleg száműzheti a korábban sokat kritizált műanyag hátlapot és egy egészen új megoldást alkalmazhat.

Az eddigi pletykákból már kiderült, hogy a Galaxy S6 várhatóan ugyanolyan fémvázzal rendelkezhet majd, mind a Galaxy Alpha, azonban a hátlap immár a korábbi sebtapasz mintájú műanyag helyett üvegből lenne, (akárcsak a Xiaomi Mi Note vagy a Sony Xperia Z készülékek esetében) mely kétségkívül nagyon elegáns, prémium megjelenést biztosítana a telefonnak. Rögtön adódik persze a kérdés, hogy mennyire lesz ez strapabíró, illetve a karcolásokkal mennyire veszi majd fel a harcot, hiszen a legtöbb esetben a készüléket hátlappal lefele szoktuk lehelyezni.

A hírek szerint pedig a Galaxy S6 mellett egy hajlított kijelzős variáns is debütálhat Galaxy S6 Edge néven, mely ugyanilyen paraméterekkel rendelkezhet. Az új készülékek megjelenéséig pedig csupán másfél hónap van hátra, hiszen ha minden igaz, a Samsung a nagy bejelentést a márciusban megrendezésre kerülő MWC (Mobile World Congress) kiállításra időzíti. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket, és reméljük hamarosan majd ezt a titokzatos üveglapot is sikerült lencsevégre kapnia valakinek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

  1. Nem kellene ennyire fényezni ezt a szart. Mintha csak a samu létezne Heti három hír a samuról 15 ször.Szerintem van más alternatíva is. Ilyen jól fizet a samu?

    • Walacky: nem tudom láttad e az oldal címét :D SWorld minden bizonnyal a Samsung nevére utalhat, így érthető, hogy samuról írnak, jó hogy nem ájfonról… én speciel már baromira várom már az S6-ot, hogy milyen lesz :)

Szólj hozzá