Androidra is megérkezett az Adobe Lightroom mobile applikáció

0 943

A fotósok körében az Adobe termékei, főleg a Photoshop és a Lightroom elég elterjedtek és milliók használják napi szinten mind munkára, mind pedig a saját képeik utómunkázására. A Lightroom már évek óta az első számú alkalmazás, amit megemlítenek, ha fotó feldolgozó szoftverekről van szó. Az ok érthető is, hiszen a program segítségével katalógusokba rendezhetjük fotóinkat, amiken pillanatok alatt korrigálhatunk is, amennyiben úgy gondoljuk.

Az Adobe Lightroom az asztali verzió mellett az iOS platformra is megjelent már korábban, azonban a napokban végre az Androidos készülékekre is hivatalosan megérkezett. Érdemes megjegyezni, hogy a felhasználók most sem egy teljesen funkcionalitású applikációt kapnak, hanem csupán egy kiegészítő szoftvert, mely az asztali verzió kiegészítéseként szolgál. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne végezhetnénk el a legfontosabb műveletek az okostelefonunk segítségével.

Lightroom mobile Android

A fotók és katalógusok ezáltal mindig szinkronba vannak a Creative Clouddal, így a képeken történt változások automatikusan szinkronizálódnak. Ennek következtében természetesen csak azok a felhasználók tudják kihasználni a program adta lehetőségeket, akik rendelkeznek Creative Cloud előfizetéssel és az Adobe Lightroom 5 alkalmazással az asztali vagy notebook készülékükön. A mobilos verzió segítségével pedig bárhol lehetőségünk van a képek rendezésére, szerkesztésére, amik automatikusan szinkronizálásra kerülnek, amint végeztünk, így amikor megnyitjuk az asztali programot, már a módosított képek várják majd a felhasználókat. Az Adobe Lightroom mobile ingyenesen érhető el a Google Play kínálatában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá