TOP 3 Androidos játék gyerekeknek

0 4,243

Napjainkban már a gyerkőcök számára sem jelent gondot az okostelefonok és tabletek használata, mondhatni ezekkel a készülékekkel együtt cseperednek fel és a mindennapos használatuk is már megszokottá vált. Ebből az alkalomból összeszedtünk 3 olyan interaktív androidos játékot, melyek szórakoztatás mellett a gyerekek logikáját is fejleszthetjük. Az alábbi alkalmazások természetesen olykor a felnőttek számára is remek kikapcsolódást nyújtanak, így lehet, hogy komoly versengés is kialakulhat a családban, hogy ki ér el majd több pontot egy-egy applikációban.

Angry Birds (letöltés)

Szinte nincs olyan ember, aki ne halott volna már a legendás Angry Birds-szériáról, melyek pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tettek szert és persze óriási letöltéseket generáltak mind az iOS, mind az Android platformon. A játék ezen felül szinte minden platformot meghódított már, amit lehetett, így a Samsung okostévéken is tiszteletét tette már korábban, ahol tényleg egy zseniális interaktív kalandra invitálja a felhasználókat. Az ügyességi és logikai elemeket ötvöző Angry Birds sorozat jelenleg 11 taggal büszkélkedik, így szinte mindenki megtalálja a számára szimpatikus verziót, de az eredeti verzió számít igazán klasszikus alkotásnak mind közül.

Cut the Rope (letöltés)

A Cut the Rope szintén az egyik legnépszerűbb ügyességi játék, melyben célunk az, hogy főhősünknek, OmNom-nak, a cukorkazabáló kis békánknak eljuttassuk a cukorkát. Utunkat persze különböző tárgyak nehezítik, viszont úgy kell a kötelek elvágásával ügyeskednünk, hogy végül a főszereplőhöz jusson az édesség. Ebből a sorozatból is számtalan remek alkotás született már, sőt nem is olyan rég megérkezett OmNom barátnője is, OmNelle.

Where’s My Water? (letöltés)

Végezetül, de nem utolsó sorban pedig jöjjön a Disney alkotása a Where’s My Water?, mely egy egy szintén vérbeli logikai puzzle játék, melynek a cél az, hogy a vizet eljuttassuk a csőlakó kis krokodilunkhoz, aki már alig várja, hogy a vízben lubickolhasson. Az alkotásból számos verzió készült már, de az eredeti játék viszi a pálmát még mindig.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá